å klippe klør er blitt til en slosskamp

Good morning ♥
I går skulle jeg klippe klørne til hunden min, Connie, som er en tibetansk spaniel på 5 kg. Dere tenker kanskje, ikke noe problem? 
Men i går, da ble det full slosskamp. Før var hun en sånn liten perfekt valp man bare kunne ha i fanget og hun sovnet mens man klippet klørne, men så klippet jeg feil en gang, og etter det, ble det bare stopp.

Så jeg anbefaler dere valpeeiere om å være forsiktig når dere klipper, og gi godbiter når den er flink, noe vi ikke visste at det var lurt å gjøre. Men en dag, skal jeg klare å klippe henne, for hun skal ikke til dyrlegen for å klippes ihvertfall! 

Dere ser sikkert at jeg er fullav blod? Det er fordi jeg skulle til å klippe en av klørne, og så pluselig sprellet hun, så jeg klipte litt feil. Det hadde sikkert ikke begynt å blø i det hele tatt om hun hadde ligget i ro...

Har du prøvd å klippe klørne til en hund før? - Kine

2 kommentarer

Thea <33

16.aug.2010 kl.12:21

Hellu!

Jeg har sendt deg, Kine, noen bilder på kinehansen.blogg@hotmail.com, men jeg har ikke fått noe svar...

Vet ikke om du har fått de, eller bare ikke sjekket mail, jeg, men jeg trenger i allefall headeren snart, fordi at bloggen min har vært under oppussing i snart 1 mnd. Jeg tenkte at den skulle bli ferdig oppusset innen to-tre uker, så jeg begynner å bli litt utålmodig etter det :P

Digger blogger deres foresten! :)<3

intimates

17.aug.2010 kl.12:18

Thea 3: Hei Thea takk for kommentaren! Send bildene dine til intimates@hotmail.com om du ikke får svar fra kine innen en uke, jeg skal snakke med henne om det, men akkurat nå er hun på en hytte tur :-)

Skriv en ny kommentar

intimates

intimates

14, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits