sommer

Hei! Jeg beklager at det blir lite blogging fra min side, men jeg har vært opptatt hver dag nå, og nettet har ikke funket før nå, endelig har jeg fått det til å funke, men kun med kabel, så snart står vel pappa over skulderen min og krever å få den tilbake for at han også må ha nett. 

Og bare for å utdype overskriften, sommer , det er fordi at på sommeren gjør man mye, er mye ute med folk og har ikke tid til å sitte inne på pc'n. Ta f.eks i dag. Vi hadde trening klokken 9, måtte stå opp halv 7 fordi jeg skulle gå tur med hunden før jeg dro, rett etter trening dro vi på butikken og kjøpte inn til vi skulle og bade. Var hjemme i 30 min, dusjet, pakket osv, så dro jeg og badet med masse folk, og når jeg kom hjem hadde jeg ca 20 min på å dusje igjen, og så dro jeg opp til Ida.
Så det er grunnen til at jeg ikke blogger mye.

I helga skal jeg forresten til Skogn på sånn håndball-greie igjen, så da får Ida atter en gang passe bloggen alene, stakkar, jeg synes synd på henne.
Her er en liten smakebit fra videoen jeg har sittet å redigert i flere timer nå, og ikke er kommet halveis på enda.. dere skjønner, nytt program, så tar litt tid å komme seg inn i det.Men nå sier jeg god natt, for i morgen skal jeg i stallen og ta bilder av Katrine og hesten hennes når de rir sprang, kanskje det kommer noen bilder derfra i morgen :- ) 

Har det vært fint vær hos dere i det siste? - Kine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

intimates

intimates

14, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits