fotball tar mye tid

hehe, følte jeg bare måtte skrive det siden kine kjørte en "håndball tar mye tid". Hei forresten! Idag er det mandag - føles som om vi har gått på skolen i flere månder allerede, jeg har allerede funnet en enkel rutine og nye tradisjoner som går igjen hver dag. Torsdag den 9 September skal jeg og Kine til syden, samme dag skal vi på telttur med klassen, så idag hadde alle blitt inndelt i teltgrupper som skal ligge i samme telt sammen. Jeg og Kine hadde derfor nesten en hel time sammen hvor vi ikke hadde noe å gjøre så vi labbet rundt på skolen tok litt bilder og lo av alle sprøe tingene folk skal ha med seg på telttur. 
Senere idag skal jeg på fotball kamp, skal møte opp en time før + at kampen er 40x2 minutter lang, og en pause på 10 minutter. Så om jeg får tid skal jeg skvise inn litt lekser senere idag, må ikke legge meg til en vane å utsette leksene - det er jeg veldig flink til. Men nå skal jeg spise! 
mens jeg ryddet skapet deres på badet
Kine knipset noen bilder av seg selv da jeg hadde glemt kameraet mitt hos henne


Ble ikke så vellyket de bildene vi tok i hallen, så Kine sensurerte ansiktet hennes. 

vi deler skap, mens fordi jeg ikke klarer å holde styr på en lås - men det er koselig også da :-)
haha, det står "ida valø" på en lappe oppi der, det er Louise (www.kelc.blogg.no) sin lappe, jeg tok litt av da jeg fikk lov til å skrive på den...
Har dere egne skap på skolen? - ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

intimates

intimates

14, Trondheim

intimates betyr forresten bestevenner, til dere som ikke vet det : )

Kategorier

Arkiv

hits